| Wat kun je verwachten? |

Onze haarstylisten zijn zelfstandig ondernemer en dat maakt voor jou een behoorlijk verschil. Zij hebben 100% aandacht voor jou als klant en liefde voor het mooiste vak dat er is. Je kunt bij hen terecht MET en ZONDER afspraak. Dit zijn zeer ervaren kappers|ondernemers. Zij nemen de tijd om jouw wensen te bespreken en voor advies. Bij Charie's Extensions hebben wij soms jouw haar al op voorraad. Maar het kan ook zijn dat het moet worden besteld. Als je voor de eerste keer bij ons extensions laat zetten, is het beter vooraf langs te komen om jouw wensen te bespreken. 

Op het filmpje hiernaast zie je een Ballayage bij Jill. Jill is een ondernemende Zoetermeerse teenager, met een eigen Youtube kanaal. Je kunt bij ons terecht voor alle kappersbehandelingen, maar ook voor extensions en alle nieuwe kleur en permanent behandelingen. Herenkapsels knippen wij zowel met de kam en schaar als met de tondeuze. Het ligt een beetje aan het kapsel. 

Sinds november 2000 bieden wij inwoners van Zoetermeer en omstreken de mogelijkheid het tarief bij de kapper zelf te bepalen. Je kunt bij ons kiezen voor een Topstylist of voor een Junior Stylist, maar je kunt ook model worden bij ons. Iedere “Shop” heeft een eigen tarief. In onze andere Shops kun je vaak terecht voor een lagere prijs. Wij hebben al jaren ervaring met dit concept en hebben er zeer veel succes mee. Het leuke is dat wij mensen opleiden om zelfstandig ondernemer te worden. Onze Junior Stylisten en de Next Generation Stylisten zijn zeer gemotiveerd en het kappersvak is hun passie. In iedere Shop werken mensen met een geheel eigen stijl. Wij geven hen ook de kans zichzelf te ontplooien en het beste van zichzelf te laten zien en een eigen plan te maken voor de toekomst. 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: